Welkom

CONTINUOUS REBALANCING ….Gaia is een voortdurend-scheppend en voordurend-harmoniserend systeem, en dat ben jij ook! MARK via Jonette Crowley
Lieve mensen,
We kunnen het disharmonie noemen, of een intense periode, of ziekte of een een pittig proces waar we doorheen gaan, een emotionele achtbaan, of wat dan ook…..
MARK vat dit allemaal samen onder het woord: CONTINUOUS REBALANCING
Na jaren van liefde, aandacht en inspiratie voor Soul Body Fusion® in Nederland is er een periode van verandering aangebroken in mijn leven; mijn persoonlijke Continuous Rebalancing dus. Een bijzonder rijk en gevuld leven, waarin de keuze helder werd om minder met organiseren bezig te zijn en meer met inhoud; meer ruimte voor Stilte en In-Verbinding-Zijn, ruimte voor de geliefden om me heen en voor de bijzondere plek waar ik mag wonen.
Kortom, al mijn werk leg ik voor een langere periode neer, met dankbaarheid voor vele bijzondere contacten en alles wat het heeft gegeven. (Naast het organisatiewerk voor Soul Body Fusion NL laat ik ook het organiseren van Jonette’s workshops in NL los én mijn eigen SBFworkshops en sessies) Natuurlijk blijft Soul Body Fusion® in mijn hart en in mijn leven!
Dat je leven mag Stralen, met Hart en Ziel!
Ine
….en voel de harmonie die het vraagt om dit hoogste frequentieveld in te bedden en in harmonie te brengen met het menselijke bewustzijn; en als je het in harmonie voelt komen in jezelf breidt het dan uit naar Aarde en de Natuur en naar de Mensheid. Misschien voelt het even uit balans in het begin, vertrouw jezelf en de intentie…. Harmonie creëert openingen en poorten, en poorten zijn Verbinding. Verbinding is Alles. Het is transformatie, Het is ontvangen. Het is geven. Het is Liefde. Het is Een-Zijn…. Alles wat geharmoniseerd is kan oneindig veel meer energie bevatten.
MARK via Jonette Crowley
Samen naar MARK luisteren, dat gaat nog wel door! Ervaar de MARK meditaties (gechanneled door Jonette Crowley) in Heemstede, elke woensdag avond. Meer informatie: pagina MARK meditaties
Soul Body Fusion® in Nederland (en België)
De landelijke organisatie van Soul Body Fusion® is sinds kort in handen van een nieuw enthousiast team. Nieuwe ideeën, nieuwe inspiratie! Ook de website www.soulbodyfusion.nl zal worden aangepast. De website blijft ondertussen wel in de lucht, en je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief aldaar.
Op de website vind je namen van SBF docenten die workshops geven en van SBF facilitators die persoonlijke sessies verzorgen.
Het is aan jou, om je op je eigen manier te verbinden met het bewustzijn van je planeet… Maar eerst dien je je te verbinden met je eigen lichaam. Dat is waarom Soul Body Fusion zo belangrijk is, omdat je je niet met je planeet kan verbinden als je je zelfs niet met jezelf kan verbinden. De connectie met jezelf is het allerbelangrijkst, en de connectie met je planeet is de eerstvolgende stap, en vandaaruit ontstaan zonder enige inspanning grote quantum sprongen……. MARK via Jonette Crowley  
Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.
Ine Boesten is sinds 2010 docent Soul Body Fusion®, geeft workshops en open avonden, zij heeft tevens het initiatief genomen de landelijke Soul Body Fusion website op te zetten. Deze Nederlandse website www.soulbodyfusion.nl bundelt alle activiteiten op dit gebied en probeert dit netwerk zichtbaar te maken, als een levend platform voor Soul Body Fusion in Nederland. Haar droom is dat er een Soul Body Fusion netwerk ontstaat in Nederland en België, dat het Licht van de ziel overal meer en meer geactiveerd wordt en kan gaan stralen.  Ze volgde de opleiding bij Jonette Crowley, die Soul Body Fusion® ontwikkelde.
Jonette Crowley is schrijfster van het boek “de Adelaar en de Condor”. Haar tweede boek “Soul Body Fusion®” is in januari 2012  in het Nederlands verschenen.
Voor meer informatie over Jonette Crowley en haar werk: www.jonettecrowley.com
© Copyright op alle teksten van deze website bij Ine Boesten
This entry was posted in Soul Body Fusion. Bookmark the permalink.