Workshops

workshops Soul Body Fusion ®

Het doel is dat al de cellen kunnen communiceren met elkaar vanuit de hoogste frequentie, zodat de hoogste lagen van gezondheid en welbevinden de trage cellen wakker kunnen maken; zodat ze op één lijn kunnen komen met de levenskracht en de mogelijkheden van jouw lichaam.
Mark (via Jonette Crowley)
Tijdens een workshop ervaar je het proces van Soul Body Fusion®.
En je leert het op jezelf, op anderen en in je dagelijkse leefomgeving toepassen. Wanneer we ons bewustzijn volledig in ons lichaam kunnen ontvangen dan komen we thuis in ons hart, dan kunnen we werkelijk met hart en ziel in het leven staan.
Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel?  Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen.
Voor meer informatie, ook over Jonette: Soul Body Fusion
Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht  volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….
Het proces van Soul Body Fusion is een nooit eindigend beweging en het Licht van je Ziel groeit meer en meer in je cellen en in je leven. Bovendien verhogen de frequenties zich hier op aarde en in de mensheid razendsnel en exponentieel, en dus ook is de energie van Soul Body Fusion veel krachtiger en reikt verder en directer door lagen van bewustzijn en dimensies heen.  We kunnen nu meer dan ooit de hoogste frequenties verbinden met alle lagen van Zijn van deze planeet en haar bewoners; een fusie van Hemel en Aarde, ook wel Quantum Soul Body Fusion genoemd. Natuurlijk is deze oneindige energie van Soul Body Fusion aanwezig in elke workshop. Maar bij de workshops met het thema: Hemel en Aarde verbinden werken we hier wat meer specifiek mee, dus een dag voor nog meer verdieping, verruiming en verbinding.
Gedurende een langere periode geeft Ine Boesten geen Soul Body Fusion® workshops meer.
Kijk op de landelijke website www.soulbodyfusion.nl voor andere Soul Body Fusion® docenten die SBF workshops en cursussen aanbieden.