Individuele sessies

kreta-150x150Je kan de energie van Soul Body Fusion ervaren door naar de video’s te kijken (zie video’s), door het boek te lezen, door naar een open avond te gaan, door de workshops te volgen (waarbij je leert om het ook toe te passen bij anderen) en door individuele sessies. Met z’n tweeën alle ruimte creëren voor het proces, maakt dat de aandacht tijdens deze sessies volledig is gericht op het uitnodigen van jouw ziel. Deze uitnodiging doen we samen, wat een krachtig veld creëert waarin we het proces volledig overlaten aan het Weten van Bewustzijn. De verbinding van Lichaam en Ziel wordt meer geactiveerd, wordt helderder, zodat je dit voor jezelf kan gaan toepassen in allerlei dagelijks situaties. Een geschenk van je Zelf voor jezelf!
We zitten tijdens een sessie tegen over elkaar en laten de intentie toe om de allerhoogste frequenties van je Ziel  samen te laten klinken met de frequenties van je lichaam. Ik raak losjes je handen aan en zeg af en toe iets om de aandacht in het lichaam en bij het proces van activeren te houden. Jij kan wel of niet uitspreken wat je ervaart tijdens de sessie. Dit duur ongeveer 10 minuten. Er is dan een kleine pauze, waarna we nog een keer 10 minuten zo zitten. Vaak is het prettig om enkele uren na een sessie niet een al te vol programma te hebben; ruimte om de ervaring te laten integreren.

Individuele sessies op basis van Soul Body Fusion®

Gedurende een langere periode geeft Ine Boesten geen individuele sessies. Kijk voor andere SBF facilitators op de landelijke website: www.soulbodyfusion.nl